City- en eventdressing concepten

City dressing is een uitstekend middel om uw evenement of activiteit onder de aandacht te brengen. Met city dressing wordt de buitenruimte gebruikt om een stad of locatie in de sfeer van een evenement te brengen. Voorafgaand werkt het in de gemeente of het gebied van het evenement als aankondiging en ondersteunend aan de overige (media)aandacht die er voor het evenement is, tijdens het evenement communiceert de event dressing de huisstijl en is het hét middel om uw sponsors exposure te bieden.

City dressing concepten op maat
Elk evenement is uniek, wij geven advies op maat voor een optimale city- en eventdressing campagne. We realiseren uw wensen of bedenken een compleet nieuw concept. Van complete straten, tot het volledig centrum van de stad of een enkel gebouw. Denk hierbij aan bekende toepassingen als billboards, vlaggen, banieren, boarding, informatiezuilen, bewegwijzering maar zeker ook specials als opvallende spectaculairs, projectie of een gebouwbestickering.

Vanuit onze expertise bedenken we concepten voor culturele- en sportevenementen, kunstinstellingen, maar we ondersteunen ook gemeenten bij het realiseren van een vaste infrastructuur voor city dressing en geven richting aan gemeentelijk beleid voor het toepassen van city dressing.

We werken ondere andere voor ABN*AMRO World Tennis Tournament, Gemeente Breda, Rotterdam Topsport, Kunsthal Rotterdam en RET nv. In opdracht van Rotterdam Festivals verzorgen we de coördinatie van de festivalbanieren in Rotterdam. Klik hier voor meer informatie over de festivalbanieren.

Gerelateerde cases: