City dressing concepten

City dressing is een uitstekend middel om je evenement of activiteit te promoten in de buitenruimte. Met city dressing wordt de buitenruimte gebruikt om een stad of locatie in de sfeer van een evenement te brengen. Voorafgaand werkt het in de gemeente of het gebied van het evenement als aankondiging en is het ondersteunend aan de marketing doelstellingen. Tijdens het evenement communiceert de event dressing de huisstijl en is het hét middel om je sponsors exposure te bieden.
 

City dressing concepten op maat
Elk evenement is uniek, wij geven advies op maat voor een optimale city- en eventdressing campagne. We realiseren jouw wensen of bedenken een compleet nieuw concept. Van complete straten, tot het volledige centrum van de stad of een enkel gebouw. Denk hierbij aan bekende toepassingen als billboards, vlaggen, banieren, boarding, informatiezuilen, bewegwijzering maar zeker ook specials als opvallende spectaculairs, projectie of een gebouwbestickering.


Vanuit onze expertise bedenken we concepten voor culturele- en sportevenementen, kunstinstellingen, maar we ondersteunen ook gemeenten bij het realiseren van een vaste infrastructuur voor city dressing en geven richting aan gemeentelijk reclamebeleid en citymarketing voor het toepassen van city dressing.
 

Banieren evenementen Rotterdam
In opdracht van Rotterdam Festivals verzorgen we de coördinatie van de banieren tijdens evenementen in Rotterdam. Klik hier voor meer informatie over de banieren in Rotterdam.


Recente city dressing projecten: