Buitenreclame strategie

Buitenreclame helpt bij het vergroten van je naamsbekendheid en bij het promoten van je producten, diensten of evenement. Reclame is niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Wij helpen bij het bereiken van jouw doelgroep met het bedenken en uitvoeren van een opvallende en effectieve out of home strategie.

Maximaal bereik met reclame in de buitenruimte

Vanuit onze ervaring zetten we je wensen en doelstellingen om naar het maximaal haalbare bereik en rendement. We geven tips en schetsen je de mogelijkheden waarop je nieuwe klanten kunt bereiken. Dit kan met traditionele reclamedragers of met digitale buitenreclame (ook wel Digital out of home of DOOH genoemd).

We houden rekening met het reclamebeleid van je gemeente en de regels die landelijk voor reclame maken van toepassing zijn. Ook controleren we of je precario- of reclamebelasting moet betalen. Daarnaast hebben we aandacht voor verkeersveiligheid en het voorkomen van overlast zoals lichthinder.

Waar zet ik buitenreclame voor in?

  • Naamsbekendheid (huisstijl op winkel of kantoorpand, bestickering bedrijfsauto)
  • Promotie van diensten en producten (billboards, abri’s, stoepborden of de bestickering van een etalage)
  • Sponsoring (reclameborden langs sportvelden, banieren bij evenementen)
  • Verkoop of verhuur objecten (makelaarsborden, bouwborden, gevelbestickering, vastgoedreclame)

Impact met onze out of home reclame aanpak

De doelstellingen van jouw bedrijf om potentiële klanten te bereiken zijn het startpunt van onze aanpak. Dat kan een branding concept zijn wat je de komende jaren kunt gebruiken, of één die we per week aanpassen.

We bedenken graag hoe je een campagne in kranten en tijdschriften kunt doorvertalen naar buitenreclame met impact. Op die manier kun je jouw product of dienst op een goede manier bij veel mensen onder de aandacht brengen.

De reclame die je in de buitenruimte laat zien of horen maken we ook aantrekkelijk voor social media. Daarbij kunnen we gebruik maken van standaard reclame-uitingen of we kunnen maatwerk uitingen laten maken.

We worden graag jouw partner voor communicatie in de buitenruimte. Denk hierbij ook aan concepten voor bewegwijzering of city dressing en je buitenreclamebeheer.

Meer weten over onze aanpak?

Bel 078-7370185 of stel je vraag via ons contactformulier.