Festival banieren Rotterdam

De gemeente Rotterdam beschikt over een netwerk van locaties waar vlaggenmasten met banieren geplaatst kunnen worden als city dressing voor culturele- en sportevenementen in de stad. Voorwaarde is dat het evenement staat vermeld op de jaarlijkse evenementenkalender van Rotterdam Festvials. Sinds 2015 verzorgen wij in opdracht van Rotterdam Festivals de coördinatie voor dit netwerk.

Het netwerk bestaat uit bijna 400 locaties verdeeld over het centrum van Rotterdam, de belangrijkste assen door de stad en op een groot aantal toevoerwegen. Evenementen mogen maximaal gedurende drie weken gebruikmaken van het netwerk. De banieren brengen de stad in de sfeer van een evenement en zijn een uitstekend middel om je evenement onder aandacht van de bezoekers en bewoners te brengen.

Heb je interesse om voor je evenement gebruik te maken van dit netwerk, vul dan onderstaand aanvraagformulier in en wij checken of je evenement in aanmerking komt voor plaatsing en nemen we contact met je op om de mogelijkheden en kosten te bespreken. Naam
Naam evenement
Wanneer vindt het evenement plaats
Waar vindt het evenement plaats
E-mail adres
Telefoonnummer
Toelichting

Is het evenement aangemeld bij Rotterdam Festivals