Corona maatregelen in de buitenruimte

Door de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) en de bestrijding hiervan is de samenleving veranderd. Dit vraagt ook aanpassingen in de buitenruimte. Voor een deel bestaat de Nederlandse corona-aanpak uit tijdelijke maatregelen, maar een ander deel van de maatregelen zal een blijvend karakter krijgen. Wij helpen met het bedenken en uitvoeren van een effectieve corona branding en signing strategie voor gemeenten, bedrijven en evenementen.

Anderhalvemetersamenleving ook in de buitenruimte

Het houden van 1,5 meter afstand tot elkaar is een van de maatregelen die ook in de buitenruimte invloed op onze samenleving zal hebben. Vanuit onze ervaring met communicatie in de buitenruimte helpen we richtlijnen en innovatieve benaderingen toe te passen voor een maximaal resultaat. We doen dit met bewegwijzering, informatieborden maar ook met buitenreclame door inzet van Digital Out Of Home (DOOH) middelen.

We houden rekening met de richtlijnen van jouw gemeente en de regels die landelijk van toepassing zijn op de bestrijding van het virus. Daarnaast houden we onverminderd aandacht voor verkeersveiligheid en het voorkomen van overlast zoals lichthinder.

Waar zet ik corona maatregelen voor in?

  • Crowd management (veilige routes in winkelgebieden of tijdens beurzen en evenementen)
  • Richtlijnen communiceren (bij winkels, bioscopen en theaters op stoepborden of door bestickering van een etalage of entree)
  • Afstand houden (visualiseren van 1,5 meter afstand bij een stoplicht of parkeerautomaat met vloerstickers of informatiepanelen)
  • Zones creëren (op terrassen en andere publieke locaties in de buitenruimte met informatiepanelen en belijning en bestickering op de grond)

Onze corona outdoor aanpak

De richtlijnen van de landelijke en lokale overheid om het coronavirus te bestrijden zijn het startpunt van onze aanpak. Vanuit onze expertise voegen we hier slimme en snel toe te passen innovatieve oplossingen aan toe.

We bedenken graag hoe we de corona maatregelen in de buitenruimte kunnen doorvertalen naar een passende strategie voor jouw bedrijf, gemeente of evenement. Op die manier kun je jouw product of dienst op een goede veilige manier bij veel mensen onder de aandacht blijven brengen.

De materialen die we gebruiken voor jouw corona communicatie in de buitenruimte kunnen standaard reclame-uitingen of bewegwijzering zijn maar het is ook mogelijk maatwerk uitingen te laten maken.

We worden graag jouw partner voor communicatie in de buitenruimte. Denk hierbij ook aan concepten voor bewegwijzering of buitenreclamebeheer.

Meer weten over onze aanpak?

Bel 078-7370185 of stel je vraag via ons contactformulier.