Inspirerende city dressing concepten

City dressing is een uitstekend middel om je evenement of activiteit te promoten in de stad. De buitenruimte wordt gebruikt om een stad, gebied of regio tijdelijk in de sfeer van een evenement of activiteit te brengen. Hierdoor wordt ook de betrokkenheid van bewoners bij activiteiten in hun buurt of gemeente vergroot.

Opvallende uitingen zorgen voor veel gratis publiciteit in de media én op social media. De volgende reclamedragers en eyecatchers kunnen hiervoor worden ingezet:

 

Onze all-in city dressing aanpak

Elk evenement is uniek, wij geven advies op maat voor een optimale zichtbare promotie campagne. We bedenken inspirerende citydressing concepten voor evenementen in de sport en cultuur sector (nationaal en internationaal). Om extra op te vallen maken we gebruik van verrassende uitingen en locaties. We gebruiken bestaande objecten in de buitenruimte om opvallende uitingen te creëren.

We denken mee binnen elk budget en kunnen het concept verzorgen van idee tot realisatie. Daarbij werken we met de leveranciers van jouw keuze of betrekken we onze vaste partners bij de uitvoering. We nemen je de zorg in de ontwerpfase en het hele traject van vergunningen uit handen. 

Voor gemeenten

We helpen gemeenten bij het formuleren van kaders voor aankleding van de buitenruimte om deze te kunnen verwerken in het gemeentelijk regels voor reclame. Daarbij houden we rekening met verkeersveiligheid, gemeentelijke belastingen en schrijven we heldere regels die bijdragen aan een soepele vergunningverlening. Ook ondersteunen we citymarketing organisaties bij het zichtbaar maken van de boodschap in de buitenruimte.

Klik hieronder voor meer informatie over een aantal recente projecten:

Wil je meer weten over onze city dressing aanpak?

Stuur een mail naar Mark van Rikxoort of bel ons. We doen ons best zo snel mogelijk te reageren!

0166-677514
mark@helderred.nl

Of vul je gegevens hieronder in en we nemen contact met je op!

Mijn naam is:
Ik werk bij:
Je kunt me bereiken via:
Ik wil graag het volgende weten: