Buitenreclame: Remmerswaal 60 jaar goed zichtbaar

Opdrachtgever: Remmerswaal Accountants & Adviseurs - Tholen

Remmerswaal Accountants & Adviseurs vierde in 2016 haar 60 jarig jubileum. RED bv is gevraagd dit feestelijke jaar ook op straat zichtbaar te maken. Hiervoor hebben we een maatwerk buitenreclame strategie bedacht en uitgevoerd.

Bedrijfspanden als visitekaartje

De kantoren in Bergen op Zoom, Roosendaal en Tholen hebben we voorzien van nieuwe banieren en vlaggen. Allemaal in de frisse jubileum huisstijl. Het kantoor in Bergen op Zoom, gelegen langs een drukke weg, was het meest geschikt voor een opvallende gevelreclame.

We hebben gekozen voor een gebouwbestickering, waarbij we de speciaal voor het themajaar ontwikkelde huisstijl prominent hebben gebruikt op de gevel. Omdat de gevel grotendeels van steen was, is een speciaal muurfolie gebruikt. De bestaande gevelreclame is tijdelijk verwijderd. De vele passanten is het jubileumjaar niet ontgaan.

Met het vaste reclamebureau, wat de jubileum huisstijl bedacht, hebben we alle verschillende buitenreclame toepassingen op maat ontworpen.

Bedrijfsauto als mobiel billboard

Een van de bedrijfsauto’s was heel het jubileumjaar voorzien van een full carwrap. Een uitstekende manier om het jubileum onder de aandacht te brengen.

Niet alleen onderweg of bij de klant voor de deur een mooie reclame, ook op social media trok de auto aandacht. Ook werd het voertuig ingezet als reclame-object tijdens evenementen.

Buitenreclame strategie

Wil je ook prominent aanwezig zijn in de stad of op de weg? We denken graag mee over de optimale strategie om reclame te maken voor jouw bedrijf. Denk daarbij aan de volgende reclame-uitingen:
Jouw buitenreclame is onze specialiteit. Voor je bedrijf, je evenement of jubileum!

Meer weten over onze aanpak?

Bel 078-7370185 op of stel je vraag hier.
 
Gebouwbestickering 60 jarig jubileum Remmerswaal Accountants
Carwrap van bedrijfsauto Remmerswaal Accountants
Gebouwbestickering Remmerswaal Bergen op Zoom
Entree filmavond 60 jaar Remmerswaal Accountants