City dressing: grootformaat logo IFFR

Opdrachtgever: International Film Festival Rotterdam (IFFR) - Rotterdam

Het International Film Festival Rotterdam (IFFR) is het grootste filmfestival van Nederland en wordt sinds 1972 in Rotterdam gehouden. Naast banieren, informatie torens en overige, eerder gebruikte, vormen van outdoor branding zocht de organisatie nog naar een opvallende uiting als onderdeel van de city dressing in Rotterdam. Gekozen werd voor een grote uitvoering van het bekende tijger logo van het filmfestival.

RED is gevraagd de productie te verzorgen en de plaatsing op locatie te begeleiden. In samenwerking met een aantal van onze preferred partners hebben we in relatief korte tijd dit logo met een diameter van 3 meter gerealiseerd.

Maximale exposure ook op social media

Dit grootformaat reclame object hebben we geplaatst op het Stationsplein voor het Centraal Station in Rotterdam. Deze drukke locatie heeft voor veel free exposure gezorgd, onder andere op social media. Naast aandacht voor een evenement draagt city dressing ook bij aan de betrokkenheid van bewoners bij de activiteiten in de stad.

Nieuwsgierig naar onze aanpak?

Meer weten over city dressing of manieren om reclame te maken voor jouw project? Bel 078-7370185 of stel je vraag via ons formulier.
 
Tijger logo International Film Festival Rotterdam 2019
Tijgerkop IFFR 2019 Stationsplein Rotterdam
Tijger logo International Film Festival Rotterdam (IFFR)
Tijger logo International Film Festival Rotterdam