Inspirerende city dressing concepten

City dressing is een uitstekend middel om je evenement of activiteit te promoten in de stad. De buitenruimte wordt gebruikt om een stad, gebied of regio tijdelijk in de sfeer van een evenement of activiteit te brengen. Hierdoor wordt ook de betrokkenheid van bewoners bij activiteiten in hun buurt of gemeente vergroot.

Opvallende city dressing uitingen zorgen voor veel gratis publiciteit in de media én op social media. De volgende reclamedragers en eyecatchers kunnen hiervoor worden ingezet:

Onze all-in city dressing aanpak

Elk evenement is uniek, wij geven advies op maat voor een optimale zichtbare promotie campagne. We bedenken inspirerende citydressing concepten voor evenementen in de sport en cultuur sector (nationaal en internationaal). Om extra op te vallen maken we gebruik van verrassende uitingen en locaties. We gebruiken bestaande objecten in de buitenruimte om opvallende uitingen te creëren.

We denken mee binnen elk budget en kunnen het concept verzorgen van idee tot realisatie. Van branding tot signing. Daarbij werken we met de leveranciers van jouw keuze of betrekken we onze vaste partners bij de uitvoering. Zetten we materialen in die duurzaam en circulair zijn. We nemen je de zorg in de ontwerpfase en het hele traject van vergunningen uit handen. 

Lees meer over onze aanpak bij de volgende evenementen waar we de afgelopen jaren de city dressing hebben verzorgd zoals het Eurovisie Songfestival Rotterdam, ABN AMRO World Tennis Tournament of het Global Entrepreneurship Summit (GES) in Den Haag.

City dressing voor gemeenten

We helpen gemeenten bij het formuleren van kaders voor aankleding van de buitenruimte om deze te kunnen verwerken in het gemeentelijk regels voor reclame. Daarbij houden we rekening met verkeersveiligheid, gemeentelijke belastingen en schrijven we heldere regels die bijdragen aan een soepele vergunningverlening. Ook ondersteunen we citymarketing organisaties bij het zichtbaar maken van de boodschap in de buitenruimte.

Wil je meer weten over onze city dressing aanpak?

Wil je meer weten over onze aanpak of heb je een vergunning nodig? Ben je opzoek naar een circulaire en duurzame city dressing?
Bel 06-13388100 of vul onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op:

Mijn naam is:
Ik werk bij:
Je kunt me bereiken via:
Ik wil graag het volgende weten: