City dressing concepten

City dressing is een uitstekend middel om je evenement of activiteit te promoten in de buitenruimte. Met city dressing wordt de buitenruimte gebruikt om een stad of gebied in de sfeer van een evenement te brengen. Denk aan bekende reclamedragers als billboards, vlaggen, banieren, bewegwijzering of aan specials als opvallende spectaculairs, projectie of een gebouwbestickering.

Optimaal zichtbaar met city dressing

Elk evenement is uniek, wij geven advies op maat voor een optimale city- en eventdressing campagne. Vanuit onze expertise bedenken we concepten voor culturele- en sportevenementen (nationaal en internationaal), kunstinstellingen en ondersteunen we gemeenten bij het realiseren van een vaste infrastructuur voor outdoor communicatie. We geven richting aan het inpassen van city dressing in het gemeentelijk reclamebeleid en maken citymarketing zichtbaar in de buitenruimte.

We zijn een fullservice adviesbureau en zijn graag jouw partner voor communicatie in de buitenruimte zoals concepten voor bewegwijzering, city dressing en buitenreclame. Meer weten over onze aanpak? Bel 0166-677514 of stel je vraag hier.

Klik hieronder voor meer informatie over een aantal recente city dressing projecten: